Private Lease

Privé autolease

Wilt u een auto privé leasen? Wij zorgen voor de scherpste maandprijzen, doordat wij groot inkopen en met diverse aanbieders werken. Omdat wij > 200 bedrijven als klant hebben met duizenden medewerkers, zullen ze extra scherp willen bieden. Dat betekent voor u een aanbod met de laagste maandkosten. De uitkomst sturen wij, geheel vrijblijvend, per e-mail.

Wat is Private Lease?

Met Private Lease rij je een splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Voor dit bedrag regelt de leasemaatschappij alles! Dit betekent een einde aan vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparaties. Ook de verzekering is volledig geregeld door de leasemaatschappij. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken! De periode kan je zelf bepalen, maar varieert tussen de 24 en 48 maanden.

Het maandbedrag is inclusief de meeste kosten die bij een auto komen kijken zoals:

 • Afschrijving
 • Reparaties
 • Onderhoud
 • Banden
 • Verzekering
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Pechhulp
 • Vervangend vervoer

 

Privé lease is steeds meer in opkomst. Diverse aanbieders bieden de mogelijkheid tot private lease. Maar wat zijn de voor- en nadelen?

Voordelen Private Lease

 • Een vast maandbedrag waar alles in zit, dus geen hogere of onverwachte kosten als er reparaties of onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden. Alleen de brandstof betaal je nog zelf. Zo weet je elke maand waar je aan toe bent.
 • Zonder spaargeld in een nieuwe auto rijden. Je hebt alleen een vast inkomen nodig. Ook ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt.
 • Na afloop van de leaseperiode kan je de auto gewoon weer inleveren. Dus geen gedoe met inruilwaarde en verkopen.

Nadelen Private Lease

 • Je gaat een financiële verplichting aan voor meerdere jaren die je niet zomaar kunt beëindigen, zelfs niet bij ontslag. Als je het contract toch voortijdig wilt beëindigen, moet er een afkoopsom betaald worden. De hoogte van de afkoopsom verschilt per contract, maar de wijze van berekenen staat beschreven in de algemene voorwaarden.
 • Je moet van te voren bepalen hoeveel kilometers je per jaar verwacht te gaan rijden. Als je over het afgesproken aantal kilometers per jaar heen gaat, betaal je per kilometer de meerkilometerprijs.

 

Vast maandbedrag

Private lease is een andere manier van een auto ter beschikking hebben. Het houdt in dat je als particulier tegen een vast maandbedrag een nieuwe auto kan rijden zonder dat deze van jou is. De periode kan je zelf bepalen, maar varieert tussen de 24 en 48 maanden. Het maandbedrag is inclusief de meeste kosten die bij een auto komen kijken zoals:

 • Motorrijtuigenbelasting (MRB)
 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud van het voertuig
 • Premie voor WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)
 • Pechhulp onderweg
 • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 24 uur

Geen fiscale bijtelling

Daarbij betaal je als particulier geen fiscale bijtelling zoals dat bij zakelijke operational lease wel het geval is. Na afloop van het contract lever je de auto weer in en kies je voor weer een nieuwe auto.

 

De beste deal voor een nieuwe auto

Per maand betalen voor een auto is écht goedkoper dan zelf een auto kopen! Een maandbedrag inclusief alles, zonder onverwachte kosten.

 • Geen lening of investering vooraf, gewoon een vast bedrag per maand
 • Geen onverwachte kosten. U betaalt alleen nog de benzine
 • Verzekering en wegenbelasting zitten gewoon in de maandprijs
 • Onderhoud en banden zijn ook inclusief

 

Goedkope privé autolease? Regelen we voor u.

Samen verlagen we de kosten. Ook voor het rijden van een auto. Via Aurix wordt een auto privé leasen zelfs goedkoper dan zelf een auto kopen! Door onze unieke methode zorgen we er voor dat de prijzen voor het privé leasen van een auto lager worden. Dat is nog bovenop de voordelen die privé leasen al met zich meebrengt. Door privé leasen kunt u onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder lening of een grote eigen investering vooraf. Zonder onverwachte extra kosten. Alle kosten, zoals onderhoud en reparaties, pechhulp, wegenbelasting en afschrijving zitten namelijk al verwerkt in het maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.

We maken de privé lease aanbiedingen voor u beschikbaar met verschillende modellen van meerdere merken. Daarbij heeft u zelf nog keuze uit kleur, pakketten of uitvoeringen. Ook kunt u dan zelf bepalen hoeveel kilometers u in het contract wilt hebben en hoe lang het contract zou moeten duren. Vaak is dit een overzichtelijke periode van 36 maanden. Na deze 36 maanden levert u dan gewoon de auto weer in. Geen restbetaling, slotsom of eindafrekeningen!
Wilt u  meer informatie wij staan u graag te woord: info@aurix.nl

Hoe werkt privé autolease via Aurix?

Nadat u via onderstaande link bent ingelogd, komt u bij onze partners. U kiest zelf bij welke partner(s) u wilt “shoppen”. Ze hebben allemaal hun eigen aanbiedingen.

U kunt vanaf dat moment zelf uw privé leaseauto samenstellen, helder en eenvoudig:

 1. Kies de auto, die u wenst.
 2. Bepaal zelf de looptijd van het contract
 3. Kies het aantal verwachte kilometers per jaar

⇒ U ziet direct de leasekosten per maand.

U kunt uw keuzes aanpassen en eventueel nog extra’s toevoegen of de kleur wijzigen van het gewenste model. We tonen u dan de exacte leasekosten voor de auto van uw keuze. U betaalt daarvoor een vast bedrag per maand en alles zit er dan in. De merkdealer van uw keuze (bij u in de buurt) is gewoon uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en bandenservice. Deze merkdealer regelt de betaling van de kosten met de leasemaatschappij. U betaalt namelijk alleen maar het vaste bedrag per maand!

 

(aparte link): Nadere uitleg en inhoud van het contract:

 

Wat is inbegrepen in het maandbedrag?

Met Private Lease kun je echt zorgeloos autorijden, want in het maandbedrag zijn alle autokosten opgenomen. Onderstaand leggen we uit welke kosten dit zijn:

 • Regulier onderhoud, reparaties, vervanging van banden en een eventuele APK keuring. Hiervoor kun je altijd terecht bij de officiële merkdealer en kun je gebruik maken van de gratis haal- en brengservice.
 • Vervangend vervoer in Nederland als onderhoud of een reparatie aan de auto langer duurt dan 24 uur. Standaard krijg je dan een auto klasse A, vergelijkbaar met bijvoorbeeld een Peugeot 108.
 • Motorrijtuigenbelasting (MRB). Dit is een indirecte belasting die onder meer in Nederland wordt geheven op het bezit van een motorvoertuig en niet over het gebruik. Het is dus een houderschapsbelasting. Een populaire benaming is wegenbelasting.
 • Pechhulp onderweg in binnen- en buitenland. Bij pech of schade onderweg kun je op ieder moment bellen met Alphabet Assistance, onze 24-uurs alarmcentrale. Het telefoonnummer is (076) 5 711 711.
 • WA-verzekering en dekking van cascoschade (allrisk)
 • Afschrijving en rente

Wat zit niet in het leasecontract?

In het maandbedrag zijn niet de gebruikskosten zoals brandstof of parkeer- en tolgelden opgenomen. Eventuele kosten voor vloeistoffen en smeermiddelen buiten het normale onderhoudsschema zijn ook voor jouw rekening, zoals bijvoorbeeld extra ruitenwisservloeistof.

Selecteer extra zekerheden die passen bij jouw persoonlijke situatie

Voor een extra bedrag per maand is het mogelijk om het leasecontract aan te vullen met:

 • Schadeverzekering inzittenden; De Schadeverzekering Inzittenden vergoedt letselschade en schade aan bagage of kleding van bestuurder en passagiers.
 • Vervangend vervoer buitenland; hierbij heb je ook in het buitenland recht op een vervangende auto. Daarbij is dit altijd een gelijkwaardige autoklasse als jouw private leaseauto.
 • Lagere eigen bijdrage; Daarmee verlaag je de eigen bijdrage bij een niet verhaalbare schade van €450 naar €225.
 • All-season banden; Banden voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Het wisselen van banden behoort tot het verleden. Tevens goedgekeurd in alle landen waar winterbanden verplicht zijn.

Kan ik nog iets toevoegen aan het contract nadat de auto is afgeleverd?

Wil je contractopties toevoegen, dan is dit vaak nog wel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een aanvullende verzekering of vervangend vervoer in het buitenland.

Het is moeilijker om nog zaken aan de auto toe te voegen na aflevering. Fabrieksopties zijn sowieso niet mogelijk, voor overige zaken kun je het beste contact met ons opnemen.

Kan ik het aantal kilometers in mijn contract aanpassen?

Als je incidenteel meer kilometers rijdt, dan is het doorgaans voordeliger om de meerkilometers af te rekenen en het contract niet te laten aanpassen. Wanneer je structureel meer kilometers rijdt dan vooraf ingeschat, dan kun je tijdens de contractperiode het jaarkilometrage verhogen. Je ontvangt van ons dan een opgave van het nieuwe maandbedrag op basis van het hogere jaarkilometrage.

Het verlagen van het jaarkilometrage is niet mogelijk.

info@aurix.nl

 

 

Scroll naar boven