Partners

Wij werken samen met onze partners om de inkoopkracht uit te breiden. Het is ons doel om zoveel mogelijk ondernemers te begeleiden tijdens het inkooptraject van leaseauto’s. Op dit moment werken we samen met: MKB Rotterdam Rijnmond en Intrakoop.

ACN Air Cargo

ACN is de brancheorganisatie voor de luchtvrachtindustrie in Nederland. De hoofddoelstelling van ACN is het ontwikkelen van de Nederlandse luchtvrachtindustrie in de ruimste zin van het woord. 

Schoonmakend Nederland

Schoonmakend Nederland behartigt de belangen van ongeveer 300 ondernemers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Deze leden realiseren 70% van de totale omzet van de markt. Zij richten zich voornamelijk op de zakelijke markt. Denk aan onder meer ziekenhuizen, luchthavens, stations, kantoren, fabrieken en scholen, hotels en laboratoria. Overal zijn zij aanwezig, zichtbaar of achter de schermen. Deze leden representeren het hart van onze samenleving. Meer dan 170 verschillende nationaliteiten en achtergronden werken op een inclusieve manier samen. 

Intrakoop

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Zo’n 550 zorgorganisaties met ruim 7.000 locaties maken gebruik van de diensten en inkoopoplossingen van Intrakoop. Via Aurix, de mobiliteitspartner van de zorg, faciliteert Intrakoop de inkoop van leaseauto’s voor zorgorganisaties en ziekenhuizen.

Meer weten? Bezoek Intrakoop.nl

Inkoop XL

Inkoop XL is het inkoopcollectief voor de eerstelijns zorg. Zij bundelen de inkoopbehoeften van de eerstelijns praktijken, hierdoor profiteer jij van de hoogst mogelijke kortingen.

ICTWaarborg

Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van de ICT-branche in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 bedrijven, zowel groot als klein, zijn bij ICTWaarborg aangesloten.

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies