Het verhaal van AURiX

Na jaren werkzaam te zijn geweest als (inter)nationaal wagenparkbeheerder voor grote bedrijven, besloten Hans Roeffen en Ike Gerritsen in 2010 de handen ineen te slaan. Steeds vaker werden zij benaderd door vrienden en familie, met de vraag of zij wilden meekijken bij de aanschaf van hun nieuwe leaseauto. Tijdens dit meekijken zagen Hans en Ike dat MKB-ondernemingen veel meer betaalden voor dezelfde leaseauto dan de grote multinational.

Zij besloten hun kennis van de leasemarkt beschikbaar te stellen aan deze bedrijven. Door de inkoopkennis van Hans en Ike te combineren met het gezamenlijke inkoopvolume van vele MKB-organisaties ontstond de ideale inkoopstrategie. Dit resulteerde begin 2011 in de oprichting van AURiX.

AURiX biedt grote en kleine bedrijven de voordelen van haar inkoopmodel, voert wagenparkbeheer uit en biedt advies op het gebied van leasing. Inmiddels maken er meer dan 250 bedrijven gebruik van onze expertise, met een gezamenlijk wagenpark van meer dan 5.000 voertuigen. Het klantenbestand is divers: van bedrijven met één bedrijfsvoertuig tot bedrijven met 600 voertuigen.

AURiX groeit nog steeds. Begin 2017 gingen wij een samenwerkingsverband aan met andere internationale wagenparkbeheerders. Onder de naam Traxall International voeren wij het wagenparkbeheer uit voor multinationals in 14 verschillende landen, zowel binnen als buiten Europa.

We begeleiden jou naar de beste leasedeal

Neem contact op
AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies