Van toegevoegde waarde voor de accountancy

Oktober 22, 2019

Wagenparkbeheer uitbesteden? De leaseovereenkomsten laten analyseren? Profiteren van een slim en kostenbesparend inkoopmodel? Vragen die voor de accountancy van belang zijn. Maar net als bij ieder ander vraagstuk geldt vooral voor de accountancy ‘eerst zien dan geloven’. AURiX vindt dit terecht: vernieuwing moet van toegevoegde waarde zijn.

Tactisch, strategisch en operationeel partner

Wanneer iets veranderd of verbeterd moet worden, is het wel zo prettig alle voors- en tegens van een voorstel te kennen. Eerlijk en duidelijk advies is hierbij noodzakelijk. En bovendien goede kennis van zaken. We leveren professionele, efficiënte, adequate en op maat gemaakte oplossingen. ‘Is dit nu echt van toegevoegde waarde?’ We nemen de accountancy mee langs alle mogelijkheden van lease- en wagenparkconstructies. Toetsing in de praktijk en pas na overtuigende praktijkervaringen tot besluiten overgaan. Wanneer de accountancy eenmaal heeft ‘gezien’ wat AURiX doet, is er alle ruimte om verder vooruit te kijken.

“Een accountant geeft goede ervaringen graag terug aan klanten.”

Van quickscan naar optimalisatie

Samen met het bedrijf onderzoeken we waar de verbeterpunten liggen. Na een quickscan stellen we een rapport op over de huidige inkoopstrategie en het wagenparkbeheer. Het is hierbij overigens niet ondenkbaar dat de leaseregeling verouderd blijkt te zijn. Gelukkig kennen we de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Ook het uitvoeren van een benchmark is mogelijk. Zijn de leasetarieven marktconform? Passen ze bij het inkoopvolume? Zijn de wagenparkbeheerprocessen goed ingericht? Tot slot biedt AURiX ook tenderbegeleiding, zowel nationaal als internationaal.

Een verademing voor officemanagers

Officemanagers van accountantskantoren kunnen bij ons rekenen op volledige ontzorging. Zo ontstaat er weer tijd voor de inhoud en waarde van de werkzaamheden en het bedrijf. AURiX biedt inzicht in en besparing op de (directe) kosten, levert scherpe controles, en een snelle uitvoering, beschikt over een professionele helpdesk voor de berijders en een efficiënt besteltraject van de leaseauto’s. Ook de actieve monitoring van uw contracten, adequaat poolbeheer, factuurcontrole en zelfs op maat gemaakte rapportages zijn onderdeel van onze service.

Goh, is dat ook iets voor ons kantoor?

En zo gebeurt het dat er binnen de accountancy steeds meer tevreden medewerkers aan het werk zijn. En er vaker gesproken wordt over AURiX. Op een netwerkevenement, tijdens een congres of workshop. Al snel klinkt de vraag: ‘Goh, is dat ook iets voor ons kantoor?’ Gelukkig leveren wij service die tot in de puntjes verzorgd is, en eigenlijk altijd nog zorgvuldiger dan dat. We zijn er trots op mobiliteitspartner van de accountancy te zijn. Ook een praktijkvoorbeeld voorgelegd krijgen? Neem gerust contact op.

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies