Open en direct communiceren, precies zoals in de IT

September 17, 2019

Een IT’er doet het liefst alles via de computer. En als de zaken goed gaan, is hij ook vaak onderweg. Fantastisch natuurlijk dat de zaken goed gaan, maar kan al dat autorijden ook efficiënter, of comfortabeler misschien? Het zijn vragen waar (office)managers van een IT-bedrijf vaak meer van willen weten. Wat AURiX betreft kunnen zij daarmee bij ons aankomen. IT’ers mogen bij ons hun eigen leaseauto uitzoeken, maar de rest doen wij. Want de IT moet niet met auto’s bezig zijn, maar met klanten.

Alle technische ins en outs

AURiX benadert en beantwoordt open en direct: precies zoals IT-professionals gewend zijn hun klanten te benaderen. AURiX weet welke IT-tools voor wagenparkbeheer en leaseauto’s er op de markt zijn. Hierdoor is de dienstverlening zeer klantspecifiek. Updates over de laatste technische ontwikkelingen, nieuwe apps, een digitaal bestelportaal. Uiterst gemakkelijk om zelf alles te kunnen volgen rond bijvoorbeeld verbruik en mobiliteit. Dat wil toch iedere IT’er: weten van de hoed en de rand?

“IT'ers zijn schaars; wij maken er graag een feestje van voor ze.”

Van comfortabel tot klimaatneutraal

Ook IT’ers met grotere vraagstukken zoals klimaatneutraal rijden vinden antwoorden bij ons. Het is namelijk nog best ingewikkeld om duurzaam of elektrisch te rijden en een actieradius te hebben die groot genoeg is voor alle landelijke projecten. Toch kan het, en wij vertellen je graag hoe. Dit thema en wensen zoals net iets groter of comfortabeler willen rijden, zijn bij AURiX in goede handen. Onze experts staan 24/7 klaar om mee te denken.

Gemakkelijker bestaat niet

Er valt te besparen op leaseauto’s. En er valt ook veel te kiezen. Met onze kennis en ervaring regelen wij het wagenparkbeheer en leaseregeling tot in de puntjes. En verder. Want ons ontgaat niks, ook de kleine lettertjes niet. AURiX faciliteert desgewenst alles, van inkooptraject tot afgesloten leasecontracten. Zo blijft ieder IT-bedrijf up-to-date en voorzien van actuele en eerlijke wagenparken en leaseovereenkomsten. Wel zo gemakkelijk.

Een feestje voor IT'ers

De IT kan met AURiX meeliften op de voordelen van een slim en kostenbesparend inkoopmodel en onze uiterst betrouwbare samenwerkingspartners, maar kan ook bij ons terecht voor technische vragen van allerlei aard. Wij kennen de branche, wij kennen de auto’s, wij hebben het netwerk. Wij koesteren IT’ers. Het is niet voor niets dat ‘We make it happen’ onze favoriete uitspraak is. Bovendien is de IT een van onze favoriete branches, want IT’ers zijn schaars, we maken er graag een feestje van voor ze. Neem contact op voor een afspraak, dan hangen wij alvast de slingers op.

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies