Local management, global view

Juni 20, 2019

Internationaal ondernemen kan ingewikkeld zijn. Wanneer het bedrijf groeit, is het fijn – en soms noodzaak om zaken uit te besteden. Het beheren van een wagenpark kan tijdrovend zijn. Bovendien is het een vak apart. Efficiënt beheer van een wagenpark kan echter veel tijd en geld besparen. AURiX heeft met zusterbedrijf TraXall alle expertise in huis rond wagenparkbeheer, zowel op tactisch, strategisch als operationeel niveau. Samenwerken met Traxall is vooral een slimme investering, die snel is terugverdiend.

Wereldwijde autoleasing

TraXall opereert als internationaal, onafhankelijk wagenparkbeheerder en beschikken over kennis en ervaring van autoleasing in 14 landen. Het bundelen van de krachten blijkt uiterst succesvol: inmiddels beheren 230 medewerkers wereldwijd ruim 168.000 contracten. Met een aanzienlijke hoeveelheid tevreden klanten als gevolg. Interessant om bij aan te haken. We staan klaar voor alle grote (inter)nationaal opererende bedrijven. Over de hele wereld.

“Lokale betrokkenheid en een globale visie gaan prima samen.”

Op ieder niveau alles regelen

Bedrijven hebben soms al lopende leasecontracten, maar ontberen het inzicht in de voor- maar vooral nadelen ervan. Er lekt ongemerkt veel geld mee weg. Zonde, want uiteindelijk wil ieder bedrijf besparen op directe kosten. En verwacht bovendien scherpe controles en een snellere uitvoering, om nationaal en internationaal alles perfect geregeld te krijgen. Maatwerk dus. Efficiënt wagenparkbeheer is dat. De productie en tevredenheid van medewerkers en klanten stijgt ermee. Er kan op lokaal niveau veel effectiever en beter met tijd en mobiliteit worden omgegaan. Dat klinkt veel bedrijven als muziek in de oren.

Van nieuw personeelslid tot kilometerdeclaratie

De auto moet worden doorgeschoven van collega a naar b, er is een auto in een andere prijsklasse nodig, de administratie van kilometerdeclaraties moet worden afgewikkeld. Medewerkers bellen naar kantoor: ‘Ik heb schade gereden, wat moet ik doen? Anderen raken iets aan de auto kwijt en zitten met een defect. TraXall regelt al dit soort zaken moeiteloos. Van overdracht van de auto per transport van Limburg naar Texel, tot nationaal en internationaal wagenparkbeheer. Met een professionele helpdesk voor berijders, een efficiënt besteltraject van de leaseauto’s, actieve monitoring van alle lopende contracten, adequaat poolbeheer, factuurcontrole en op maat gemaakte rapportages.

Local managment, global view

Wij beschouwen het als onze kracht: lokale aanwezigheid, internationale blik. Dankzij onze internationale expertise en roots in Nederland hebben wij een globale visie en zijn toch lokaal aanwezig en betrokken. TraXall levert ad hoc oplossingen, maar denkt vooral graag mee op de lange termijn. Dat blijkt wellicht uit het feit dat onze nationale en internationale klanten niet bij ons weggaan. En dat is voor ons het mooiste visitekaartje wat er is. Vragen of problemen rond internationaal wagenparkbeheer? Wij zorgen dat het wordt opgelost. Neem er gerust contact over op.

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies