De uitzendbranche verdient ontzorg

Maart 19, 2019

Detacheren, eropuit, werkplekken bezoeken, overleg op diverse locaties: de uitzendbranche is altijd onderweg. AURiX kan veel geld- en tijdsverspilling voorkomen, door alles rond autolease en huurauto’s te organiseren. Uitzendkrachten moeten flexibel (kunnen) zijn. Ze gaan van klus a naar b, van cliënt 1 naar 2, van een dienst in de ene naar de andere stad. Zoveel flexibiliteit vraagt om flexibele producten. Alhoewel een langlopend leasecontract vaak goedkoper lijkt, zitten klanten er wel langer aan vast. Wij weten hoe hierin het verschil te maken.

Een dynamische markt vraagt om praktische tools

Leasen met een flexibel contract, ook bij parttimers die 20 uur per week werken? Morgen al een auto voor de deur? De uitzendbranche is dynamisch en vraagt om snelle, praktische oplossingen. Dat maakt het moeilijk om vlot te bepalen wat goed is voor het gemiddelde en de organisatie. We ontzorgen de uitzendbranche hierbij volledig en reiken duidelijke antwoorden en praktische tools aan. Wat zijn de voordelen van flexibele contracten? Kan er later alsnog een andere auto uitgekozen worden? Waar laten we de auto’s bestickeren? AURiX vertelt het met plezier.

“Morgen al een auto met flexibel contract voor de deur? Dat kan.”

Teveel betalen is verleden tijd

Sommige uitzendbureaus leasen al jaren bij ‘hun’ vaste leasemaatschappij. Ze worden gekscherend ‘slapers’ genoemd, maar worden vooral langdurig bij de neus genomen. De leasemaatschappijen verdienen geld aan ze. Veel van hen blijken veel meer per maand te betalen dan het landelijk gemiddelde. Zij zijn door ongemerkte prijsverhogingen en vreemde voorwaarden in het leasecontract dief van hun eigen portemonnee. De waan van de dag maakt dat veel bedrijven te druk zijn om hier iets aan de toen. Als officemanager of filiaalmanager kom je daar gewoonweg niet aan toe. Een fantastisch moment om AURiX te vragen hoe er bespaard kan worden. Wij weten raad.

Praktisch besparen

We laten met genoegen zien hoe er vaak 100 euro of meer per maand bespaard kan worden, bijvoorbeeld op de huurauto’s. Maar niet alleen anders huren, ook nieuwe leasecontracten en voorloopauto’s kunnen besparingen opleveren. Dat scheelt niet alleen veel geld, maar ook tijd. Hiermee ontstaat direct meer ruimte en tijd voor de eigen corebusiness. AURiX begeleidt het gehele traject van praktische vraag tot levering en voorwaarden. Een representatieve huurauto, scherpe tarieven, per dag opzegbaar, extra kilometers bijrijden: we draaien er onze hand niet voor om.

Het oh-ja moment

En wat als uitzendkrachten meer rijden dan van tevoren gedacht? Of als er schade ontstaat? AURiX legt eerlijk en duidelijk uit wat er gebeurt met de prijs als uitzendkrachten iets meer rijden of schade hebben. Geen troebele voorwaarden, vreemde uitzonderingen en onverwachte extra kosten in de lease- en huurcontracten. We zien erop toe dat dit soort dingen niet gebeuren. En dat maakt verschil. Interesse in het oh ja-moment? Neem contact met ons op: we vertellen graag wat we voor de uitzendbranche betekenen.

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies