De grootste mobiliteitspartner van de zorg

Maart 19, 2019

Meer dan ooit moeten zorgaanbieders van alle markten thuis zijn. Gaat het niet over kwaliteit en kosten, dan is er wel een ander actueel thema dat de aandacht van zorgorganisaties vraagt. Soms maken alle ontwikkelingen in de markt het lastig om voldoende oog voor efficiëntie te houden. Terwijl dat precies is waar winst te behalen valt. AURiX is de grootste en meest positieve mobiliteitspartner van de zorg en weet precies hoe de (her)inrichting van een wagenpark tot een verhoging van kwaliteit én tevredenheid voor cliënt en personeel kan zorgen.

Besparen bij schaarste: het kan

Er is veel veranderd in zorgland. Geld is schaars, evenals werkkracht. De nieuwe financieringsstromen bieden zorgaanbieders kansen, maar soms ook uitdagingen. Want hoe valt er geld te besparen als het budget al zo krap lijkt? Wij zijn ervan overtuigd dat er flinke besparingen mogelijk zijn, juist en ook door andere keuzes in wagenparkbeheer en leaseauto’s te maken. Keuzes die leiden tot een behoorlijke optimalisatieslag, in zowel HR-beleid als in ‘de cijfers’.

“Voor wie de klant uiteindelijk kiest, is een eigen keuze. Op basis van welke eerlijke informatie hij dat doet, is aan ons.”

Aantrekkelijk werkgeverschap

Binnen zorginstellingen zijn steeds vaker en meer bedrijfsauto’s nodig. Zorg wordt ambulant verleend; de zorgverleners gaan naar de mensen toe. Dat vraagt om aardig wat timemanagement van zorgverleners. Immers, de planning is vaak strak. Hierom des te belangrijker om als werkgever goed voor de medewerkers te zorgen. Het zorgpersoneel te koesteren. Wij zetten ons in voor hen met wagenparkbeheer en de allerbeste leasecontracten. En bieden service via Intrakoop - dé inkoopcoöperatie van de zorg. Veilig, vertrouwd, gemakkelijk. Alles om het beste mogelijke werkgeverschap voor zorginstellingen mogelijk maken.

Zelfsturend en in de wijk

De veranderingen in de zorg en het sociaal domein zijn goed zichtbaar in de praktijk. Zorginstellingen hebben veel te doen. Misschien wel meer dan ooit. Want niet alleen binnen de muren van de instelling, maar vooral daarbuiten speelt de zorg zich af. Daarbuiten is het best hectisch: parkeerproblemen, opgevoerde onderhouds- en rij kosten, of helemaal vervelend: ‘ik kom te laat of niet; de auto is stuk’. AURiX leidt diverse projecten waarbij lopende contracten rond groepsvervoer, individueel cliëntvervoer en dienstauto’s onder de loep worden genomen. We maken een nauwkeurige analyse: hoeveel zou een investering in een nieuwe wagenpark- of leaseconstructie opleveren?

Assistent-projectleider van de zorg

Er heerst best wat onvrede. De zorgverleners moeten zich haasten, cliënten klagen. Er moet dus iets veranderen, maar hoe? Een efficiëntere inrichting van het wagenpark en de inkoop van leaseauto’s creëert een toename van medewerkers- en cliënttevredenheid. Echt waar. We delen herkenbare voorbeeldcases, adviseert en kijkt actief mee. En belangrijk: AURiX is geen leverancier, maar een partner die naast de klant zit in plaats van ertegenover. Neem vandaag nog contact op om een afspraak in te plannen. We komen graag langs om uit te leggen waarom we het zo leuk vinden om de grootste mobiliteitspartner van de zorg te zijn.

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies