De franchiseformule laten groeien

Maart 19, 2019

De franchisebranche staat nooit stil, letterlijk en figuurlijk. Dingen als goederentransport, de dagelijkse bezorgservice en de productoverdracht tussen leverancier en locatie zijn aan de orde van de dag. Toch verlopen ze lang niet altijd efficiënt. En dat terwijl het zoveel beter en tegen scherpere tarieven kan. AURiX weet franchisegevers precies uit te leggen hoe dit zit en op te lossen is met andere huurauto’s en leaseconstructies.

Flink besparen met nieuwe leasecontracten

Het klinkt wellicht te mooi om waar te zijn, maar wij wijzen franchisegevers de juiste weg naar makkelijker en goedkoper ondernemen. Bijvoorbeeld met een scherp leasetarief, betere voorwaarden, een onafhankelijke aanbieder, totale ontzorging en het belangrijkst van allen: eerlijke en duidelijke taal. Veel bedrijven leasen al jarenlang auto’s bij een vaste leasemaatschappij. Geen tijd om uit te zoeken of dit elders en beter kan. Dat zij hiermee flinke besparingskansen laten liggen, weten ze niet. Wij gelukkig wel.

“Wij willen franchisegevers niets opleggen, wij willen ontzorgen.”

Meer service en kwaliteit tegen dezelfde prijs van 'dure' concurrenten

Precies met die besparingen willen wij van betekenis zijn. Want wat kost het om over te stappen, of beter gezegd: wat levert het op? We maken graag een kosten- en batenanalyse voor onze klanten. Omdat we de weg weten naar betrouwbare leveranciers en leasemaatschappijen, kan de klant in alle rust zelf prijzen vergelijken. We kijken natuurlijk wel mee en zorgen met onze expertise voor een check op juridisch betere contracten. Hiermee biedt AURiX meer service en kwaliteit tegen dezelfde prijs van ‘dure’ concurrenten. Ook werken we nauw samen met de branchevereniging; een directe lijn met de belangen van franchisehouders.

Ondernemersthema's en duurzaamheidsvragen

Franchisegevers die de faciliteiten voor hun franchisenemers willen vergroten en verbeteren, hebben aan AURiX een ideale samenwerkingspartner. We werken graag samen aan thema’s als duurzaam rijden, bijtelling, elektrische auto’s. Samen met de klant zorgen wij ervoor dat alles beter en goedkoper geregeld is. Op deze manier laten we de franchiseformule groeien. We laten alles draaien om gelijkwaardige samenwerking, vanuit deskundigheid en onderling vertrouwen.

Eerlijke samenwerking, grote besparing

Veel nieuwe klanten van AURiX komen via bestaande klanten binnen. Dat beschouwen wij als een schouderklopje voor onze dienstverlening. We doen blijkbaar iets goed. Wij laten bijvoorbeeld zien dat met de juiste inkoopstrategie een substantiële besparing op leaseauto’s mogelijk is. Vaak duizenden euro’s per leasecontract. Tel daar de beste voorwaarden, scherpste prijzen en onze speciaal geselecteerde partners bij op en kom tot de rekensom dat AURiX iedere franchiseformule inderdaad laat groeien. Wanneer spreken we af?

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies