« Terug

Ons wagenparkbeheer reikt ver over de landgrenzen heen

Aurix_Ons wagenparkbeheer reikt ver over de landgrenzen heen_2.png24 mei

AURiX is in 2011 gestart in ’s-Hertogenbosch, met klanten in alle provincies. Inmiddels zijn we ook internationaal actief, onder de naam TraXall Nederland, mede-eigenaar van TraXall International. “Dit is een onafhankelijke wagenparkbeheerder met kennis en ervaring van autolease in 14 landen,” aldus Hans Roeffen. 

Internationaal wagenpark

Met 230 medewerkers beheert TraXall International ruim 168.000 leasecontracten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Engeland. Traxall is er voor multinationals die in verschillende landen leaseauto’s in gebruik hebben. In veel landen bevindt zich een TraXall-vestiging, met kennis van de specifieke lokale wet- en regelgeving en de leasemarkt.

Neem contact op

Partnerbijeenkomsten

Eens per kwartaal komen alle TraXall-bedrijven samen om te overleggen. Er wordt bekeken of iedereen nog op de juiste weg is en waar verbetermogelijkheden liggen. “Deze bijeenkomst is erg belangrijk om de onderlinge communicatie te bevorderen. Ook bespreken we onze strategie. Hoe gaan we verder? Waar kunnen we uitbreiden? Dat zijn allemaal vragen die we dan stellen,” aldus Ike Gerritsen. 

Groeiende markt

TraXall International is één van de weinige bedrijven in Europa die zich bezighout met wagenparkbeheer op internationaal vlak. Hans: “Het gaat op dit moment heel goed. Steeds meer multinationals laten hun wagenpark door ons beheren. We hopen de komende jaren nog verder uit te breiden en de grootste te worden op dit gebied.”

Kijk ook eens op de website van TraXall International om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

« Terug

Archief > 2018

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief ››
Scroll naar boven