« Terug

AURiX regelt de beste autolease-deal

Aurix_AURiX regelt de beste autolease-deal_1.png29 mrt

Wat is voor u als ondernemer de meest efficiënte manier om het wagenparkbeheer te regelen? Hoe koopt u het meest voordelig uw leaseauto’s in? Neem contact met ons op en wij laten u zien wat het antwoord is op deze vragen. Van inkoop tot wagenparkbeheer en zelfs advisering: wij ondersteunen en ontzorgen u graag. 

Leaseauto’s slim inkopen

Speciaal voor u hebben wij een slim inkoopmodel voor leaseauto’s ontwikkeld. Hoe werkt dit? U lift kosteloos mee op een inkoopvolume van 3.000 leaseauto’s. Hierdoor bespaart u gemiddeld 80 euro per leasecontract per maand en profiteert u van transparante voorwaarden. “Het aantal ondernemers dat dankbaar gebruik maakt van ons inkoopmodel blijft groeien,” laat Hans Roeffen weten.

Neem contact op

Wagenparkbeheer

Niet alleen de inkoop van leaseauto’s regelen wij voor u. Onze experts weten alles van efficiënt wagenparkbeheer. Alle tactische en operationele werkzaamheden rondom het wagenparkbeheer kunt u bij ons neerleggen. Deze slimme investering verdienen wij snel voor u terug door betere contracten, inzicht in uw kosten en scherpe controles. Het resultaat: tevreden medewerkers en directe besparing op kosten. 

Advisering inkoop en autoregeling

Voor al uw overige vragen rondom het wagenpark staan wij ook voor u klaar. Wij verstrekken meerdere vormen van advies. U kunt bij ons terecht voor vragen over uw autoregeling en helpen u graag met het moderniseren van uw leaseregeling. Door middel van een QuickScan brengen wij uw huidige inkoopstrategie voor autolease en uw wagenparkbeheer in beeld, waarna wij u graag voorzien van advies en helpen bij het tot stand brengen van de besparingen en verbeteringen. 

Neem contact op met onze adviseurs en laat u verrassen.

Neem contact op

« Terug

Archief > 2018

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief ››
Scroll naar boven