« Terug

Daarom maken ondernemers gebruik van AURiX’ expertise

Aurix_Daarom maken ondernemers gebruik van AURiX’ expertise_3.png01 mrt

Voor veel bedrijven zijn de inkoop van leasecontracten en het wagenparkbeheer geen corebusiness, maar wel noodzakelijk voor de bedrijfsvoering. Maak daarom gebruik van onze expertise. Als specialist op het gebied van de inkoop van leasecontracten en het wagenparkbeheer, zorgen wij dat uw medewerkers altijd mobiel zijn. “Wanneer ondernemers zich door ons laten begeleiden worden alle zaken rondom leaseauto’s goedkoper, beter en gemakkelijker,” aldus Ike Gerritsen.

Gemakkelijker

Wij doen een tender bij minimaal drie leasemaatschappijen, een gratis benchmark. “We presenteren de klant meerdere leaseoffertes,” aldus Ike. “Wij realiseren een gemiddelde kostenbesparing van 80 euro per auto per maand. Probeer ons eens uit! Stuur je leaseofferte naar AURiX,” vult Hans aan.

Neem contact op

Beter

Steeds meer ondernemers laten zich door ons begeleiden naar de beste deal. Als onafhankelijke inkoopcombinatie zorgen wij ervoor dat u leaset tegen de scherpste prijzen en transparante voorwaarden. “Wij zien regelmatig dat leasemaatschappijen ook het wagenparkbeheer doen voor ondernemers,” geeft Hans Roeffen aan. “Wij raden dit af. Wanneer een partij facturen maakt en vervolgens de eigen facturen controleert, zullen er nooit fouten ontdekt worden. Je laat de slager zijn eigen vlees ook niet keuren.

Onderhandelen leaseauto

Ons inkoopvolume is door de jaren heen gegroeid naar meer dan 3.000 auto’s en groeit nog steeds. Dit is voordelig voor u: hoe groter ons inkoopvolume, hoe scherper de prijzen en hoe beter de voorwaarden in de leasecontracten. “Onze missie is om alle bedrijven, met de juiste inkoopstrategie, leasecontracten te laten inkopen. Zo kan iedereen rijden in de auto die bij hem of haar past.

Binnen dit inkoopvolume bevinden zich ook onze partners Intrakoop en MKB Nederland Rotterdam Rijnmond. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners, zodat ons inkoopvolume kan blijven groeien en wij u nog scherpere offertes kunnen aanbieden.

Wanneer wij het wagenpark voor u regelen kijken wij wat het beste en meest voordelige voor u is. Veel ondernemers zijn om die reden al naar ons overgestapt. Neem contact met ons op en ondervindt wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

« Terug

Archief > 2018

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief ››
Scroll naar boven