« Terug

Laat u verrassen door AURiX

Aurix_Laat u verrassen door AURiX_3.png01 feb

Veel ondernemers beschikken niet over de juiste kennis en tijd om de inkoop van leaseauto’s goed te regelen. Herkent u dit? Laat ons u adviseren. Met behulp van ons inkoopmodel zorgen wij ervoor dat u gemiddeld 80 euro per leasecontract bespaart. “AURiX begeleidt u naar de beste leasedeal,” aldus eigenaar Hans Roeffen.   

Kennis en ervaring

Wij hebben jarenlang op de stoel van onze klanten gezeten,” geeft Hans aan. Die kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij weten waar u tegenaan loopt waar het zowel wagenparkbeheer als de inkoop van leasecontracten betreft. Deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf.

Neem contact op

Leaseovereenkomst

Bij AURiX weten wij als geen ander hoe we moeten onderhandelen met leasemaatschappijen. Met behulp van ons inkoopmodel, zorgen wij ervoor dat u de beste deal krijgt op de inkoop van leaseauto’s. Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij treden als inkoopcombinatie naar buiten. Daardoor zien leasemaatschappijen ons als een collectief met meer dan 3.000 auto’s. Hierdoor kunnen wij de beste voorwaarden en scherpste prijzen regelen voor uw leaseovereenkomsten.

U kiest

Wij presenteren u meerdere leaseoffertes, allemaal onder dezelfde transparante voorwaarden. U bepaalt van welk aanbod u gebruik wilt maken. Op deze manier lift u kosteloos mee op onze mantelovereenkomst én weet u altijd waar u aan toe bent. Vervelende verrassingen behoren tot het verleden.  

Neem contact op

Inkoop én wagenparkbeheer

In tegenstelling tot onze concurrenten, verzorgen wij het inkooptraject van leasecontracten én het wagenparkbeheer. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met advies. Wilt u ook compleet ontzorgd worden van alle taken rondom autolease? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

« Terug

Archief > 2018

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief ››
Scroll naar boven