« Terug

Zó is AURiX uitgegroeid tot een succesvol bedrijf

Aurix_Zó is AURiX uitgegroeid tot een succesvol bedrijf_2.png04 jan

Sinds onze oprichting in 2011 begeleiden we honderden bedrijven naar de beste leasedeal. Als onafhankelijke, deskundige adviseur en inkooporganisatie helpen we u met het substantieel besparen op ieder leasecontract.

Het ontstaan van AURiX

Eigenaren Hans Roeffen en Ike Gerritsen ontmoetten elkaar in de tijd dat zij bij Essent werkten. Nadat Hans het wagenparkbeheer voor Essent op zich nam, zagen ze elkaar een aantal jaren niet. Toen Ike verantwoordelijk werd voor de leaseauto’s bij Océ vonden ze elkaar weer.

Ike: “Ik wist dat Hans zich hier al jaren mee bezighield, dus ik wilde graag met hem bespreken hoe hij dit allemaal regelde. Sindsdien hebben we altijd contact gehouden.”

Hans was inmiddels een eigen organisatie in wagenparkbeheer begonnen. “Bij Essent coördineerde ik 3.500 auto’s. Een mooie uitdaging, maar ik wilde ook al jaren voor mijzelf beginnen.” Ike had ook de wens om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Hij stelde een businessplan op en vroeg Hans om feedback. Na veel overleggen, was het een logische stap om samen verder te gaan. AURiX was geboren….

Neem contact op

De beste deal

De expertise van Hans en Ike gecombineerd, leidde tot een gouden formule: wij verzorgen zowel de inkoop van het wagenpark, als het beheer en adviestrajecten. “Op deze wijze bieden we onze klanten een totaalplaatje aan en worden ze geheel ontzorgd rondom alle mobiliteitszaken.

Wanneer u gebruik maakt van onze expertise als onafhankelijke inkooporganisatie, profiteert u van onze scherpe afspraken en volumebonussen. Dat betekent een besparing van gemiddeld 80 euro per maand per leasecontract. Als wagenparkbeheerder nemen wij u veel werk uit handen en als adviseur helpen wij u verder naar de beste mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

« Terug

Archief > 2018

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief ››
Scroll naar boven