« Terug

Mobiliteit in de zorg

ggz-vervoer.jpg12 jun

In recente contacten met instellingen in de GGZ en in de gehandicaptenzorg merkten wij dat velen van jullie bezig zijn met het vraagstuk mobiliteit.

Bovendien hebben veel instellingen de laatste jaren investeringen uitgesteld en zien zich nu geconfronteerd met een verouderd wagenpark en daarmee gepaard gaande (hoge) onderhoudskosten. Daarbij komen veel vragen naar voren. 

We merken dat veel instellingen met dezelfde soort vragen zitten. Om die reden organiseert Intrakoop samen met GGZ Centraal uit Amersfoort en Stichting Prisma uit Waalwijk een bijeenkomst over mobiliteit op donderdag 21 juni, op locatie bij GGZ Centraal in Amersfoort.

Tijdens die bijeenkomst zal Yfke Nammensma, facilitair adviseur bij Stichting Prisma, haar praktijkervaringen delen over de recente vervanging van het grijskenteken wagenpark van Prisma. Daarnaast zullen enkele  importeurs  een demonstratie verzorgen van een aantal  bussen voor verschillende vormen van groepsvervoer zodat jullie kunnen ervaren wat er op dit moment allemaal mogelijk is op dit gebied.

Aleid Kerkmeer, teamleider afdeling inkoop bij GGz Centraal deelt  hoe GGZ Centraal is omgegaan met de specifieke vervoersbehoefte van groepen eigen medewerkers. 

Een en ander zal interactief gepresenteerd worden met actuele rekenvoorbeelden 
De bijeenkomst is met name interessant voor functionarissen die directe of indirect bij het thema mobiliteit betrokken zijn, zoals inkopers, facilitair of technische dienst.

Voorlopige agenda

  • 09.00 – 09.30 Inloop
  • 09.30 – 09:40 Opening (Intrakoop)
  • 09:40 – 10:20 Mobiliteit bij Stichting Prisma  (grijskenteken)
  • 10:20 – 10.30 Ruimte voor vragen
  • 10:30 – 11:15 Demonstratie van diverse grijskenteken bussen (zien en zelf rijden !!)
  • 11:15 – 11:45 Mobiliteit voor groepen eigen medewerkers bij GGZ Centraal (geel kenteken)
  • 11.45 – 11.55 Ruimte voor vragen
  • 11:55 – 12.30 Gezamenlijke afsluiting, lunch en nogmaals demonstratie grijskenteken bussen

Tijd en plaats

GGZ Centraal, locatie Zon & Schild 
Utrechtseweg 266
Amersfoort

Tijd: 09:00 - 12:30

Aanmelden

« Terug

Archief > 2018

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief ››
Scroll naar boven