Mobiliteitspartner AURiX

Als mobiliteitspartner regelt Mr. AURiX voor jou de beste leasedeal. Hij helpt jou bij het bestellen van alle leaseauto’s binnen jouw wagenpark. Dankzij het grote inkoopvolume en slimme inkoopstrategie maakt hij het bestellen van leaseauto’s voor jou gemakkelijker, beter en goedkoper.

Mr. AURiX regelt de beste leasedeal

Als inkoopcollectief bestelde Mr. AURiX al meer dan 5.000 leaseauto’s voor zijn klanten. Hij werkt samen met speciaal geselecteerde leasemaatschappijen en onderhandelde de voorwaarden zó, dat je ze zelf nergens beter kunt krijgen. 

Door je leaseauto’s met behulp van Mr. AURiX te bestellen, ben je verzekerd van de beste leasedeal: Mr. AURiX combineert het scherpste tarief met de beste voorwaarden. Hij zorgt ervoor dat je gemakkelijker, beter en goedkoper uit bent dan wanneer je zelf je auto’s bestelt.

 

Gemakkelijk

Door te profiteren van de kennis en hulp van Mr. AURiX, bespaar je jezelf een hoop tijd. Mr. AURiX presenteert je meerdere offertes waaruit jij de scherpste kiest. Hierdoor heb jij meer tijd over voor je eigen werk. 

Beter

Doordat Mr. AURiX met speciaal geselecteerde leasemaatschappijen werkt, ben je verzekerd van geoptimaliseerde voorwaarden. Dit is namelijk één van de eisen die Mr. AURiX stelde aan zijn partners en hier profiteer jij automatisch van mee wanneer Mr. AURiX jouw auto’s bestelt.

Goedkoper

Mr. AURiX combineert het grote inkoopvolume met de juiste inkoopstrategie. Hierdoor is hij in staat om jou tarieven te presenteren die normaal gelden voor bedrijven die minimaal 5.000 auto’s afnemen. Dit scheelt jou al snel duizenden euro’s per leasecontract

Hulp bij leaseauto’s vergelijken

Het bestellen van leaseauto’s begint bij het vergelijken van auto’s en leasemaatschappijen. Door Mr. AURiX in te schakelen, profiteer je automatisch van de beste voorwaarden die hij al voor jou onderhandeld heeft. Door het grote inkoopvolume van Mr. AURiX regelt hij de beste prijs voor jou. Het vergelijken van leaseauto’s komt voor jou voortaan neer op het kiezen uit de scherpe offertes die Mr. AURiX aan jou presenteert. De voorwaarden van alle leasemaatschappijen zijn al verbeterd en aan elkaar gelijk. Dat scheelt jou dus een hoop tijd bij het vergelijken van leaseauto’s.

Met Mr. AURiX als jouw mobiliteitspartner geniet je van de inkoopkracht van het hele collectief. Ben je benieuwd wat dat voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Mr. AURiX. Bel 073-641 07 90 of mail naar: info@aurix.nl.  

Deze partners profiteren al van ons inkoopcollectief

Diverse brancheverenigingen riepen de hulp in van Mr. AURiX. Door deze samenwerkingen sluiten zij ook gemakkelijker, beter en goedkoper een leasecontract af:

Ontdek hoe dit in z’n werk gaat in dit artikel over de start van de samenwerking met Schoonmakend Nederland.

Neem vrijblijvend contact op met Mr. AURiX

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies