We helpen je aan de eerlijkste, beste deal

Neem contact op
  • BESPAAR TIJD
  • BESPAAR KOSTEN
  • LAAT U DESKUNDIG ADVISEREN

De beste deal

Als er één organisatie is die het beste met ondernemers voorheeft is het AURiX. Alle zaken betreffende de mobiliteit van uw bedrijf regelen wij voor u. Als u zich door ons laat begeleiden bespaart u tijd en vele kosten op inkoop autolease en wagenparkbeheer. In deze blogs leest u wie we zijn, wat we doen, waarom we dit doen, wat onze toekomstplannen zijn en waar we werkzaam zijn.

Zó is AURiX uitgegroeid tot een succesvol bedrijf

Sinds onze oprichting in 2011 begeleiden we honderden bedrijven naar de beste leasedeal. Als onafhankelijke, deskundige adviseur en inkooporganisatie helpen we u met het substantieel besparen op ieder leasecontract. 

Laat u verrassen door AURiX

Veel ondernemers beschikken niet over de juiste kennis en tijd om de inkoop van leaseauto’s goed te regelen. Herkent u dit? Laat ons u adviseren. Met behulp van ons inkoopmodel zorgen wij ervoor dat u gemiddeld 80 euro per leasecontract bespaart. “AURiX begeleidt u naar de beste leasedeal,” aldus eigenaar Hans Roeffen.

Neem contact op

Aurix_De-Beste-Deal_3.png

"Op deze wijze bieden we onze klanten een totaalplaatje en worden ze geheel ontzorgd rondom mobiliteitszaken."

Ike Gerritsen
Aurix_De-Beste-Deal_3.png

"Het mooie van AURiX is, dat we in tegenstelling tot onze concurrenten, het leasecontract én het wagenpark kunnen regelen."

Ike Gerritsen
Aurix_De-Beste-Deal_4.png

"Het aantal ondernemers dat dankbaar gebruik maakt van ons inkoopmodel blijft groeien."

Hans Roeffen

Onze missie is om alle bedrijven, middels de juiste inkoopstrategie leasecontracten te laten inkopen, zodat iedereen kan rijden in de auto die bij hem of haar past.

Neem contact op

Daarom maken ondernemers gebruik van AURiX’ expertise

Voor veel bedrijven zijn de inkoop van leasecontracten en het wagenparkbeheer geen corebusiness, maar wel noodzakelijk voor de bedrijfsvoering. Maak daarom gebruik van onze expertise. Als specialist op het gebied van de inkoop van leasecontracten en het wagenparkbeheer, zorgen wij dat uw medewerkers altijd mobiel zijn. “Wanneer ondernemers zich door ons laten begeleiden worden alle zaken rondom leaseauto’s goedkoper, beter en gemakkelijker,” aldus Ike Gerritsen.

AURiX regelt de beste autolease-deal

Wat is voor u als ondernemer de meest efficiënte manier om het wagenparkbeheer te regelen? Hoe koopt u het meest voordelig uw leaseauto’s in? Neem contact met ons op en wij laten u zien wat het antwoord is op deze vragen. Van inkoop tot wagenparkbeheer en zelfs advisering: wij ondersteunen en ontzorgen u graag. 

AURiX is gericht op innovatie rond autolease en wagenparkbeheer

Sinds onze oprichting in 2011 hebben wij grote, succesvolle ontwikkelingen doorgemaakt. Inmiddels werken wij samen met meerdere grote leasemaatschappijen, doen we zaken met een aantal autoverhuurbedrijven en faciliteren wij voor meer dan 250 ondernemers het inkooptraject van leasecontracten. Ook gaan steeds meer belangenorganisaties met ons samenwerken om voordeel voor hun leden te behalen.

Ons wagenparkbeheer reikt ver over de landgrenzen heen

AURiX is in 2011 gestart in ’s-Hertogenbosch, met klanten in alle provincies. Inmiddels zijn we ook internationaal actief, onder de naam TraXall Nederland, mede-eigenaar van TraXall International. “Dit is een onafhankelijke wagenparkbeheerder met kennis en ervaring van autolease in 14 landen,” aldus Hans Roeffen.

Neem contact op

Ons wagenparkbeheer reikt ver over de landgrenzen heen

Aurix_Ons wagenparkbeheer reikt ver over de landgrenzen heen_2.png24 mei AURiX is in 2011 gestart in ’s-Hertogenbosch, met klanten in alle provincies. Inmiddels zijn we ook internationaal actief, onder de naam TraXall Nederland, mede-eigenaar van TraXall International.... lees verder

AURiX is gericht op innovatie rond autolease en wagenparkbeheer

Aurix_AURiX is gericht op innovatie rond autolease en wagenparkbeheer_3.png26 apr Sinds onze oprichting in 2011 hebben wij grote, succesvolle ontwikkelingen doorgemaakt. Inmiddels werken wij samen met meerdere grote leasemaatschappijen, doen we zaken met een aantal ... lees verder

AURiX regelt de beste autolease-deal

Aurix_AURiX regelt de beste autolease-deal_1.png29 mrt Wat is voor u als ondernemer de meest efficiënte manier om het wagenparkbeheer te regelen? Hoe koopt u het meest voordelig uw leaseauto’s in? Neem contact met ons op en wij laten u zien wat het ... lees verder

Daarom maken ondernemers gebruik van AURiX’ expertise

Aurix_Daarom maken ondernemers gebruik van AURiX’ expertise_3.png01 mrt Voor veel bedrijven zijn de inkoop van leasecontracten en het wagenparkbeheer geen corebusiness, maar wel noodzakelijk voor de bedrijfsvoering. Maak daarom gebruik van onze expertise. Als ... lees verder

Laat u verrassen door AURiX

Aurix_Laat u verrassen door AURiX_3.png01 feb Veel ondernemers beschikken niet over de juiste kennis en tijd om de inkoop van leaseauto’s goed te regelen. Herkent u dit? Laat ons u adviseren. Met behulp van ons inkoopmodel zorgen wij ervoor ... lees verder

Zó is AURiX uitgegroeid tot een succesvol bedrijf

Aurix_Zó is AURiX uitgegroeid tot een succesvol bedrijf_2.png04 jan Sinds onze oprichting in 2011 begeleiden we honderden bedrijven naar de beste leasedeal. Als onafhankelijke, deskundige adviseur en inkooporganisatie helpen we u met het substantieel besparen op ... lees verder
Scroll naar boven