Samenwerken met AURiX

Bespaar tijd en geld Advies door professionals Voor iedere branche geschikt

De grootste mobiliteitspartner van de zorg

Meer dan ooit moeten zorgaanbieders van alle markten thuis zijn. Gaat het niet over kwaliteit en kosten, dan is er wel een ander actueel thema dat de aandacht van zorgorganisaties vraagt. Soms maken alle ontwikkelingen in de markt het lastig om voldoende oog voor efficiëntie te houden. Terwijl dat precies is waar winst te behalen valt. AURiX is de grootste en meest positieve mobiliteitspartner van de zorg en weet precies hoe de (her)inrichting van een wagenpark tot een verhoging van kwaliteit én tevredenheid voor cliënt en personeel kan zorgen.

De franchiseformule laten groeien

De franchisebranche staat nooit stil, letterlijk en figuurlijk. Dingen als goederentransport, de dagelijkse bezorgservice en de productoverdracht tussen leverancier en locatie zijn aan de orde van de dag. Toch verlopen ze lang niet altijd efficiënt. En dat terwijl het zoveel beter en tegen scherpere tarieven kan. AURiX weet franchisegevers precies uit te leggen hoe dit zit en op te lossen is met andere huurauto’s en leaseconstructies.

De uitzendbranche verdiend ontzorging

Detacheren, eropuit, werkplekken bezoeken, overleg op diverse locaties: de uitzendbranche is altijd onderweg. AURiX kan veel geld- en tijdsverspilling voorkomen, door alles rond autolease en huurauto’s te organiseren. Uitzendkrachten moeten flexibel (kunnen) zijn. Ze gaan van klus a naar b, van cliënt 1 naar 2, van een dienst in de ene naar de andere stad. Zoveel flexibiliteit vraagt om flexibele producten. Alhoewel een langlopend leasecontract vaak goedkoper lijkt, zitten klanten er wel langer aan vast. Wij weten hoe hierin het verschil te maken.

“Lokale betrokkenheid en een globale visie gaan prima samen”

Uw wagenpark laten beheren door een expert? Alles rond autolease en huurauto's laten regelen

Local management, global view

Internationaal ondernemen kan ingewikkeld zijn. Wanneer het bedrijf groeit, is het fijn – en soms noodzaak om zaken uit te besteden. Het beheren van een wagenpark kan tijdrovend zijn. Bovendien is het een vak apart. Efficiënt beheer van een wagenpark kan echter veel tijd en geld besparen. AURiX heeft met zusterbedrijf TraXall alle expertise in huis rond wagenparkbeheer, zowel op tactisch, strategisch als operationeel niveau.  Samenwerken met Traxall is vooral een slimme investering, die snel is terugverdiend.

Open en direct communiceren, precies zoals in de IT

Een IT’er doet het liefst alles via de computer. En als de zaken goed gaan, is hij ook vaak onderweg. Fantastisch natuurlijk dat de zaken goed gaan, maar kan al dat autorijden ook efficiënter, of comfortabeler misschien? Het zijn vragen waar (office)managers van een IT-bedrijf vaak meer van willen weten. Wat AURiX betreft kunnen zij daarmee bij ons aankomen. IT’ers mogen bij ons hun eigen leaseauto uitzoeken, maar de rest doen wij. Want de IT moet niet met auto’s bezig zijn, maar met klanten.

Van toegevoegde waarde voor de accountancy

Wagenparkbeheer uitbesteden? De leaseovereenkomsten laten analyseren? Profiteren van een slim en kostenbesparend inkoopmodel? Vragen die voor de accountancy van belang zijn. Maar net als bij ieder ander vraagstuk geldt vooral voor de accountancy ‘eerst zien dan geloven’. AURiX vindt dit terecht: vernieuwing moet van toegevoegde waarde zijn.

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies