Advies mobiliteit

Is mijn leaseregeling up-to-date? Zijn de kosten die ik maak voor mijn wagenpark marktconform? Hoe kan ik het voordeligst leasecontracten inkopen? AURiX helpt u graag met het beantwoorden van dergelijke vragen.

We verstrekken meerdere vormen van advies:

  • Quickscan: Wij stellen een rapport op over uw huidige inkoopstrategie en uw wagenparkbeheer. Daarna kijken we samen met u waar de verbeterpunten liggen.

  • Advies leaseregeling: Het is niet ondenkbaar dat uw leaseregeling is verouderd. Wij zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en moderniseren uw leaseregeling graag. Daarbij begeleiden wij u in het optimaliseren van uw HR-beleid, uw duurzaamheidspolicy en uw positie op de arbeidsmarkt.

  • Benchmarking: Wilt u weten of uw leasetarieven marktconform zijn en passen bij het inkoopvolume van uw organisatie? Zijn uw wagenparkbeheerprocessen goed ingericht? Laat ons een benchmark uitvoeren zodat u weet hoe u er voor staat.

  • Tenderbegeleiding: Kunt u onze expertise gebruiken bij het lanceren van een (internationale) leasetender? Neem contact met ons op. Het is voor ons niet de eerste keer.

Advies nodig?

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies