Mobiliteitsadvies door een expert

Je doet er verstandig aan om je leaseregeling regelmatig onder de loep te nemen. Het herzien van je leaseregeling kan ingewikkeld zijn, wanneer je hier niet echt in thuis bent. AURiX begeleidt je hier graag bij. Mr. AURiX geeft verschillende soorten mobiliteitsadvies. Hij kan een quickscan voor je maken, je huidige leaseregeling herzien of jouw huidige leasetarieven benchmarken. Ook doet hij aan tenderbegeleiding.


Heb jij mobiliteitsadvies nodig van een expert? Neem dan contact op met Mr. AURiX via: 073-641 07 90 of mail ons: info@aurix.nl.

Vormen van mobiliteitsadvies

 Quickscan

Als Mr. AURiX een quickscan maakt, dan bekijkt hij jouw leaseregeling, inkoopstrategie en contractuele staat van je huidige wagenpark. Hij brengt hier een rapport van uit en bespreekt de plekken waar hij nog verbeterpunten ziet. Mr. AURiX adviseert over hoe deze zaken beter, makkelijker of goedkoper ingericht kunnen worden.

 Advies leaseregeling

Mr. AURiX adviseert om minimaal eens per 3 jaar je leaseregeling aan te passen. Misschien zijn er doelstellingen binnen je organisatie gewijzigd, denk bijvoorbeeld aan een veranderde visie op duurzaamheid. Heeft jouw organisatie besloten om de CO2 uitstoot per 2030 met 60% te willen verlagen? Dan zul je tijdig elektrische auto’s willen bestellen, dat kan namelijk een hoop uitstoot schelen. 

Mr. AURiX zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen, waardoor we jouw leaseregeling eenvoudig kunnen moderniseren. Daarbij begeleiden we je ook in het optimaliseren van je HR-beleid, je duurzaamheidspolicy en de positie op de arbeidsmarkt.

 Benchmarking

Vraag jij je af of je leasetarieven nog wel marktconform zijn en of je niet te veel betaald? Hoe weet je of je niet te veel betaald voor een leaseauto? Twijfel je of de inrichting van je wagenparkbeheer efficiënter kan? 

Mr. AURiX zoekt dit graag voor je uit tijdens een benchmark. Hij bekijkt je huidige contracten en zet deze af tegen de markt. Zo weet je binnen no-time of je nog goed zit.

 Tenderbegeleiding

Wil je de expertise van Mr. AURiX gebruiken bij het lanceren van een (internationale) leasetender? Neem contact op. Het is voor hem namelijk niet de eerste keer.

Tijd te kort?

Kom je handen of tijd te kort bij het beheren van je wagenpark of het inkopen van leaseauto’s? Mr. AURiX neemt ook deze processen volledig voor je uit handen. Ontdek wat hij nog meer voor je kan doen, neem contact op via 073-641 07 90 of info@aurix.nl. Mr. AURiX denkt met je mee hoe hij zijn expertise kan inzetten om jou te ontlasten.

 

Advies nodig? Neem contact op met Mr. AURiX!

AURiX maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren.Meer informatieAccepteer cookies